MEDINE ' Alıntı:hosbulduk,
bu forumda cok seyden istifade edecegimden eminim, benim buyuk maneviyata ihtiyacim var...
yunustsc ' Alıntı:allah razı olsun,
AKTİF YÖNETİCİ SERGERDAN ABİ ;DSergerdan ' Alıntı:Yavf heryerden siz çıkıyorsunuz Zülal kardeş ;D tekrar hoşgeldiniz.Daha fazla bilgi derken neyi merak etmiştiniz,eger forum içiyle ilgili i
se Kategoriler var,orda eski ve yeni bir sürü mesaşlar var tıklıyonuz açılıyor ^o)
Sizin yapabileceklerinize dair ise konu açma,gönderme,resim ve video gönderme onları da istek-şikayetler-yardım bölümünden şöyle hızlıca bir gezseniz bulabilirsiniz.Önceden üyeler benzer şeyleri sordukları için kolayca bulursunuz.
özge ' Alıntı:AKTİF YÖNETİCİ SERGERDAN ABİ ;D
SEN BU İŞİ KAPTIN BEE ABİ
Tarihci ' Alıntı:sergerdan ı ayın yöneticisi ilan ediyorum
YAHU BU ÇOŞKUYLA SENİN RENGİN DEĞİŞİR ;DSergerdan ' Alıntı:Saolun saolun ;D Hepimiz birimiz,birimiz hepimiz için :angel:
mehmet1907 ' Alıntı:Arkadaşlar bende geldim hayırlısıyla selamlar sevgiler herkese bu arada forum un yapısı ilginç biraz ama koltuklu karşılamanız hoş harbiden
mehmet1907 ' Alıntı:Arkadaşlar bende geldim hayırlısıyla selamlar sevgiler herkese bu arada forum un yapısı ilginç biraz ama koltuklu karşılamanız hoş harbiden