Selamün ALeyküm RisaLei-Nur talebeleri İnşlalah.. Bende Aranıza bugun katıldım ..
kendi Forum Sitemizi kapattıkdan Sonra böyle forum sitelerine takıLmak iyi oluyor..
Hepinize HayırLı günLer diliyorum ..
Selamün ALeyküm RisaLei-Nur talebeleri İnşlalah.. Bende Aranıza bugun katıldım ..
kendi Forum Sitemizi kapattıkdan Sonra böyle forum sitelerine takıLmak iyi oluyor..
Teşekür ederim , İnşallah Allahın izniyle HareketLi ve Aktif bi forum sitesidir
selamun aleykum, yardim edebilirmi biri :s anlamadim ben burayi ???
Ve aleyküm selam, hoşgeldiniz..
Anlamadığınız kısmı söylerseniz yardımcı olmaya çalışalım inşaallah.
Dua ile..
birde özel mesaj yazmiyormu?Ve aleyküm selam, hoşgeldiniz..
Anlamadığınız kısmı söylerseniz yardımcı olmaya çalışalım inşaallah.
Dua ile..
hosbuldum ben neden kimsenin yazdigini beyenemiyorum, yada nasil puan kazanabilirim? Birde bazi konulara giremiyorum
birde özel mesaj yazmiyormu?
Değerli Kardeşim;
Her bir üye bir başkasının yazdığı mesajları
[BILGI]Bu Mesajın faydalı olduğunu düşünüyor musunuz?|[/BILGI]
özelliğini kullanarak beğenebilir veya beğenmeyebilir. Bu şekilde puan kazanabilir kaybedebilir..
Sitemizde Bayanlara özel forum alanları başvuru forumları doldurmaları ve onaylanması neticesinde görüntülenebilir.
http://www.risaleforum.net/application-forms.php?appid=2
Sitemizde Analiz derslerine ait ekiplerin görebileceği bölümleri sadece bu ekibler görebilir.
Sitemizde özel mesaj özelliği suistimal edildiğinden (bazı üye grubları hariç ) üyeler tarafından kullanılamaz.
tesekkür ederim allah razi olsun yardiminiz icin
rica ederim. diğer soru ve görüşlerinizi bekleriz
rica ederim. diğer soru ve görüşlerinizi bekleriz
bir soru sorcktim, hangi ürünler helal kesim ? Yada nurcularin özel kesimi varmi ? Marka olarak