Kabeye Benzetilmeye calisilan bar

Satuk Buðra Han

Well-known member
kabeye benzetilmeye çalışılan bar




Amerikada, hala insaat halinde bir bari kâbe'ye benzetip muslumanlarla dalga geçecekler.Kâbe gibi 24 saat açik olacak, içinde bir'den fazla bar islenecek.

BUNU ENGELLEMEKBIZIM ELLIMIZDE OLABILIR
LÜTFEN BU yaziyi MAIL olarak TANIDIGIN HERKESE ULASTIR

Bununla ilgilenmeyen onlardan farki yoktur!!!!

Yüce Rab'bim sen onlara kudretini gösterip oraya cehennemin bir deliginden farksiz eyle.
AMIN!!!!! INSHALLAH.....

applemecca_550x362.jpg



İtibar Haber

 

SaYa

Well-known member
Onlar ağızlarıyla Allah’ın nurunu söndürmek istiyorlar. Hâlbuki kâfirler istemeseler de Allah nurunu tamamlayacaktır.
Beytullahı sadece bi bina olarak görüp bu şekilde düşünen insanlardan başka ne beklenebilir ki... orada yaşanan manevi havayı yaşatmayı da bi denesinler bakalım ... :(
 

Elif_Gibi

Well-known member
Araf Suresi (7/41) 41-Onlara cehennemden bir döşek, üstlerinden örtüler vardır. İşte Biz, zalimleri böyle cezalandırırız.



Araf Suresi (7/179) 179-Andolsun ki, cin ve insanlardan bir çoğunu cehennem için yarattık. Onların kalpleri vardır, onunla gerçeği anlamazlar, gözleri vardır, onlarla görmezler; kulakları vardır ama onlarla işitmezler. İşte bunlar hayvan gibidirler, hatta daha şaşkındırlar. İşte o gafiller ancak bunlardır.
 

NURSİMA

Well-known member
Yüce Rab'bim sen onlara kudretini gösterip oraya cehennemin bir deliginden farksiz eyle.
AMIN!!!!! INSHALLAH.....

yazık tek kelimeyle yazık zavallıllar insaniyetten yoksun vicdansızlar hangi sıfatla böyle bir şeye cesaret ediyorlar .:dft007:
inşaALLAH hiçbir şekilde o niyetlerini gerçekleştiremezler ve orayı kullanmak onlara hiçbir şekilde nasip olmasın.:dft007:

 

hsaid3232

Member
böyle saçma e-mailleri posta kutularıma öğrencilerim ya da cahil kişiler atıyor. ben de siliyorum. ama bu forumda da ü. yok islama saldırmışlar yok kabeye benzetmişler gibi safsataları nolur getirmeyin. böyle birşey olsa bilin bunun tepkisi de olur. din sahipsiz değil hele amerika da hiç değil.
 

Satuk Buðra Han

Well-known member
böyle saçma e-mailleri posta kutularıma öğrencilerim ya da cahil kişiler atıyor. ben de siliyorum. ama bu forumda da ü. yok islama saldırmışlar yok kabeye benzetmişler gibi safsataları nolur getirmeyin. böyle birşey olsa bilin bunun tepkisi de olur. din sahipsiz değil hele amerika da hiç değil.

Eğer mutlu olacaksanız
Ben genelde saçmalarım
vede cahil biriyim
onun için bu haberi buraya ekledim


size göre bu bir safsata olabilir ama bana göre degilki buraya ekledim

ee sizinle aramızdaki farkta bu ben cahilim ve saçmalayabilirim

evet haklısınız islam dini sahipsiz degil Allah cc dinini muhafaza ediyor Kuranı Azimüşanı muhafaza ediyor Kabeyi muhafaza ediyor eger bize kalsaydı islamın i sini dahi muhafaza edemezdik bu benim görüşüm saygı duymayabilirsiniz


birde bu benim cahilligim forumla alakası yok
dikkat ederseniz ben forum yöneticisi yada yetkilisi degilim
sade ve cahil bir forum katılımcısı paylaşımcısıyım hepsi bu saygılar...
 

Huseyni

Müdavim
böyle saçma e-mailleri posta kutularıma öğrencilerim ya da cahil kişiler atıyor. ben de siliyorum. ama bu forumda da ü. yok islama saldırmışlar yok kabeye benzetmişler gibi safsataları nolur getirmeyin. böyle birşey olsa bilin bunun tepkisi de olur. din sahipsiz değil hele amerika da hiç değil.

Kardeş, bu cahil nitelendirmeniz hiç hoş olmamış. Herkes ilgisini çeken, paylaşım için faydalı gördüğü konuları paylaşıyor burda. Velev bu konuda bir anormallikte olsa; bunu paylaşan kişiye cahil benzetmesi yapamazsınız, yapmaya da hakkınız yok. Konuyu beğenmediğinizi söyleyebilme veyahut konuya ilgisiz kalma gibi alternatifleriniz mevcutken, üyelerimizi rahatsız edici söz ve davranışlardan uzak durmanızı rica ediyorum.
 

hsaid3232

Member
bu e-maili bu taşıyan arkadaşları herhangi bir ithamım yoktur asla. O nu ilk olarak çıkaran kişiyedir sözlerim... Cahillikse en büyük cahil benim... selametle kalınız...
 

hsaid3232

Member
ben derda adlı kişiye asla öyle ithamda bulunmadım. Bunu e-mail kutularına ilk atanlar ve aslını faslını araştırmayanlar. bu doğru olabilir belki. ama bu e-maili işte 50 kişiye gönderin göndermezseniz, başınıza şu gelecek , yok coca cola tersten şöyle okunuyor filan, burda da amerika ve kapitalist dünyayı küfürle eşdeğer bulma şeklinde bir saldırı var. elbette belli bir kesim islamı kabul etmiyor, küçümsüyor ve çok kötü şekilde öğretiyor amerikada. bununla ilgili hocaefendinin (m.f. gülen) amerika hatıralarıyla ilgili bir kitaptı sanırım, bir arkadaşım bir yer gösterdi. Dinler tarihi dersinde pensilvanya'da bir prof. o kadar islamla alakasız şeyleri gösteriyormuş ki, Osman Şimşek (izmir ilahiyat mezunu) hocaefendinin yanında talebe, o dersi izleyenler arasında, müthiş bir ağlamak koparıyor. prof yanına geliyor diyor ki, noldu evladım niye ağlıyorsun. o da diyor ki, bu sizin gösterdiğiniz islam değil. gerçek islam huzurdur, savaş değil, kavga değil, batılla meşgul insanların yaptıkları gayesiz ameller yığını değil. Prof diyorki bu kaset bizim en son çekilen kasetimiz, İslam diye bunu anlatın diyorlar. ben gitmedim, görmedim. evet inceliyor Osman Şimşek en son çekilen kaset bu ve İslam diye Amerika'da üniversite kürsülerinde, yabani insanlarmış gibi gösteriliyor müslümanlar...

Burada anlatmak istediğim şu, ben Fiser'09 adlı kongreye katıldım Kıbrısta. Bir arkadaş doğuakdeniz üniversitesinde asistan durmadan anlattı gelenlere islamı, elkaideyi, islamın farkını. barnabas incilinden o havariden dili döndüğünce o kadar aşkla şevkle, benim ingilizcem çok ii değildi.Bilgim de eksik belki. Ama bilmiyorlar ve yanlışlarla yaşıyorlar... Şu an imkanım olsa.Amerikaya gitmek isterim. belki doktora sonrası inşallah. hocaefendi enson yazısında ilim için seyahatlerle ilgili soruya verdiği yanıtta, dünyayı görmeyenler dünyanın problemlerine çözüm üretemezler diyor. evet görmek lazım ama bu ön yargısız bir yaklaşımla, başarıyla ve gıptayla bakılacak duruşla. yargılayarak, bir kefeye koyup taşlayarak değil...
 

Satuk Buðra Han

Well-known member
e-mail olarak bana gelse itibar edip buraya getirmezdim bir haber sitesinden aldım bir müslüman olarak o resim beni rahatsız etti buraya ekledim

bu e-maili bu taşıyan arkadaşları herhangi bir ithamım yoktur


Dikkat ederseniz konunun altında alınan kaynagın adı yazıyor



benimde cahilliğimin kusuruna bakmayın...
tamam onlar böyle bir şey yapıyorlar da...
biz mail göndererek nasıl engel olacağız ki...:dft005:



belki bu yolla bütün müslümanlaraya yayılır ve ben sen degilde bi güç sahibi yada toplumsal bi tepki oluşsun diye olabilir Vuslat kardeşim email aracılıgı ile yayın denmesindeki mantıgı ben böyle yorumladım
haber sitesini editörünede sormadım
(ordan alıp bi tanıdıga email olarak yollasak bundan haber sitesinin bir kazancıda olmaz ) buradaki mantık duyurma amacı taşıyor olabilir :(
 

Satuk Buðra Han

Well-known member
Haberin orjinal metni


NY Apple 'Mecca' rumored to be open 24-7



We had really hoped to confirm recent blog reports that a massive Apple Computer store going up in midtown Manhattan, aka "Apple Mecca," will be the company's first retail outlet open 24 hours a day.

But, alas, an Apple spokesman said the company isn't ready to confirm, deny or make any official announcements about the store, so we can only offer our observations, and point to what others have written.




mecca_click_170x110.jpg

The store--which will reportedly be 25,000 square feet--is located in the underground retail plaza of the General Motors Building on Fifth Avenue between 58th and 59th streets, according to a February Think Secret report. Our photographer confirmed Friday that construction is well underway on a cube-shaped above-ground entrance to the building.

By all accounts, the store is supposed to open sometime in late May, and might also be the first store to feature an iPod Bar.
We were particularly impressed with the San Francisco Chronicle Culture Blog's observation that the "Mecca's" above-ground entrance "bears an uncanny resemblance to the big black Ka'bah (AKA: The House O' Abraham) to whence all Islamic pilgrims take their grueling mandatory hajj."
Makes sense, the blog adds, "because it shall be open 24 hours a day, seven days a week and hence shall be the place New Yorkers shall take a holy pilgrimage whenever they crave a new iPod Nano at 4:00 am or when they desperately need to have the Mac geeks at the Genius Bar instruct them on how to purge all the gay teen chat transcripts and German fetish porn from their iBooks before their Senate confirmation hearings."
For what it's worth, we did find Apple job postings for the Midtown store, and no mention of 24-7 work.




blog_michelle_meyers_60x60.png
Michelle Meyers is an associate editor who tracks online happenings in media, entertainment, and politics. E-mail Michelle.






applemecca_550x362.jpg






This cube-shaped building under construction is the top floor entrance of what is rumored to be a 25,000-square-foot, 24-7 Apple Computer store. The building is located on Fifth Avenue between 58th and 59th streets in Midtown Manhattan. This photo was taken Friday. The store is expected to open at the end of May, according to blog reports.






Photo by Corinne Schulze, CNET











More Galleries






 
Üst