Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Aile ve Yaşam
Yemeklerimiz ve Yemek Tarifleri
Pratik Diyet Yemekleri...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="bardak" data-source="post: 137784" data-attributes="member: 1298"><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: darkgreen"><u>KABAK MÜCVER</u></span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: #800080"><span style="font-size: 22px"><span style="color: black"><u>185 kalori..</u></span></span>Hazırlama süresi: 15 dakika..Pişirme süresi: 10 dakika...2 kişilik</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: darkgreen"><u>Gerekli malzeme</u></span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: #800080">2 kabak</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: #800080">2 dal dereotu</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: #800080">1 çorba kaşığı un (30 gr)</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: #800080">1 yumurta akı</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: #800080">1 tatlı kaşığı </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: #800080">rendelenmiş kaşarpeyniri</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: #800080">Kızartmak için sıvıyağ</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: #800080">Tuz, karabiber</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: darkgreen"><u>Hazırlanışı</u></span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: #800080">Kabakları temizleyip iri iri rendeleyip fazla suyunu sıkın. Yumurta akını ayrı bir kapta kar halinde çırpın. Dereotunu yıkayıp kıyın. Unu bir kaba alıp kaşarpeyniri, tuz ve karabiberle harmanlayın. Dereotu ve kabağı ekleyip karıştırın. Yumurta akını azar azar ilave ederek yedirin. Düzgün bir karışım elde edinceye kadar karıştırın. Kızartmak için sıvıyağı tavada kızdırıp kabaklı karışımdan kaşık kaşık alarak ilave edin. İki tarafı da kızarınca kâğıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin. Sıcak olarak servis yapın.</span></span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bardak, post: 137784, member: 1298"] [B][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=darkgreen][U]KABAK MÜCVER[/U][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=#800080][SIZE=6][COLOR=black][U]185 kalori..[/U][/COLOR][/SIZE]Hazırlama süresi: 15 dakika..Pişirme süresi: 10 dakika...2 kişilik[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=darkgreen][U]Gerekli malzeme[/U][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][U][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=#006400][/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B] [B][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=#800080]2 kabak[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=#800080]2 dal dereotu[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=#800080]1 çorba kaşığı un (30 gr)[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=#800080]1 yumurta akı[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=#800080]1 tatlı kaşığı [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=#800080]rendelenmiş kaşarpeyniri[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=#800080]Kızartmak için sıvıyağ[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=#800080]Tuz, karabiber[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=darkgreen][U]Hazırlanışı[/U][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=#800080]Kabakları temizleyip iri iri rendeleyip fazla suyunu sıkın. Yumurta akını ayrı bir kapta kar halinde çırpın. Dereotunu yıkayıp kıyın. Unu bir kaba alıp kaşarpeyniri, tuz ve karabiberle harmanlayın. Dereotu ve kabağı ekleyip karıştırın. Yumurta akını azar azar ilave ederek yedirin. Düzgün bir karışım elde edinceye kadar karıştırın. Kızartmak için sıvıyağı tavada kızdırıp kabaklı karışımdan kaşık kaşık alarak ilave edin. İki tarafı da kızarınca kâğıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin. Sıcak olarak servis yapın.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Aile ve Yaşam
Yemeklerimiz ve Yemek Tarifleri
Pratik Diyet Yemekleri...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…
Üst