Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Aile ve Yaşam
Yemeklerimiz ve Yemek Tarifleri
Alinazik yapmadıysanız mutlaka deneyin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Þefkat_" data-source="post: 170751" data-attributes="member: 1000731"><p>Malzemeler:</p><p>6-7 patlıcan </p><p>1 kase yoğurt </p><p>2 diş sarımsak</p><p>2adet sivri biber </p><p>2adet domates </p><p>250 gr kadar et </p><p>Yarım kaşık salça </p><p>tuz</p><p>Yapılışı:</p><p> Patlıcanları ucunu kesip,yıkadıktan</p><p>sonra 5-6 yerinden çatallayıp 200 derece </p><p> fırına atıyoruz.Patlıcanlar yumuşayınca alıyoruz. </p><p>Kabuğunu soyup tahtada küçük küçük </p><p> kesiyoruz </p><p> :027: (Robotada atıp parçalayabiliriz.)Sonra </p><p> etleri kesme tahtasına alıp tavla zarı küçüklü-</p><p> </p><p> ğünde kesiyoruz.Yıkayıp tavaya pişirme- </p><p> ye bırakıyoruz.Suyunu çektikten sonra içine </p><p> biraz sıvı yağ döküyoruz.Biraz kavurduktan sonra çok küçük doğradığımız biberleri de katıyoruz.Biberler biraz ölünce kabuğunu soyup küçük doğradığımız domatesleride koyup pişmeye bırakıyoruz.İyice etler yumuşayıncaya kadar pişmesi lazım.Pişmemişse az su da koyulabilir.Rengi kırmızı olması için az salçada koyabiliriz </p><p>Hazırladığımız patlıcana yoğurdu sarmısağı tuzu katıp karıştırıyoruz.Tabağa patlıcandan biraz koyup tabağa yayıyoruz.Üstüne hazırladığımız etllerden yayıyoruz .afiyet olsun (bu yemeği her zaman yapıyorum çok severek yeniyor daha sonra resim koyarım inşaallah.Biraz acele yazdım inşaallah anlaşılmıştır.)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Þefkat_, post: 170751, member: 1000731"] Malzemeler: 6-7 patlıcan 1 kase yoğurt 2 diş sarımsak 2adet sivri biber 2adet domates 250 gr kadar et Yarım kaşık salça tuz Yapılışı: Patlıcanları ucunu kesip,yıkadıktan sonra 5-6 yerinden çatallayıp 200 derece fırına atıyoruz.Patlıcanlar yumuşayınca alıyoruz. Kabuğunu soyup tahtada küçük küçük kesiyoruz :027: (Robotada atıp parçalayabiliriz.)Sonra etleri kesme tahtasına alıp tavla zarı küçüklü- ğünde kesiyoruz.Yıkayıp tavaya pişirme- ye bırakıyoruz.Suyunu çektikten sonra içine biraz sıvı yağ döküyoruz.Biraz kavurduktan sonra çok küçük doğradığımız biberleri de katıyoruz.Biberler biraz ölünce kabuğunu soyup küçük doğradığımız domatesleride koyup pişmeye bırakıyoruz.İyice etler yumuşayıncaya kadar pişmesi lazım.Pişmemişse az su da koyulabilir.Rengi kırmızı olması için az salçada koyabiliriz Hazırladığımız patlıcana yoğurdu sarmısağı tuzu katıp karıştırıyoruz.Tabağa patlıcandan biraz koyup tabağa yayıyoruz.Üstüne hazırladığımız etllerden yayıyoruz .afiyet olsun (bu yemeği her zaman yapıyorum çok severek yeniyor daha sonra resim koyarım inşaallah.Biraz acele yazdım inşaallah anlaşılmıştır.) [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Aile ve Yaşam
Yemeklerimiz ve Yemek Tarifleri
Alinazik yapmadıysanız mutlaka deneyin
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…
Üst