resimlerin devamı gelecek inş hüve kardeşim...
gezi için tek geçerim memleketim harikadır...
icim gidiyor, Turkiyemin her karesine... bir gun gezmek nasip olurmuki bu dunya cennetini... diye dusunmeden edemiyorum, nasipte vardir diyelim ins.
ebrar fotograflar cok guzel...tesekkurler paylastigin icin..
buyrun hem uzungölün tüm açıları vede sümela..bunlar benim çekimim değil fakat gittiğim heryeri o andaymışım gibi buraya aktarıyor...uzungöle gitmeyi düşünen arkadaşlar varsa otel ve bungalovlar çok kaliteli vede fiyatlar uygun ..yalnız gitmeden rezervasyon yaptırırsanız daha iyi olur yaz ayları fuul oluyor...
quote]
ebrar bizi otele gondermeyi dusunmusyorsun herhalde,
banane ben gelip sizde kalicam
buyrun hem uzungölün tüm açıları vede sümela..bunlar benim çekimim değil fakat gittiğim heryeri o andaymışım gibi buraya aktarıyor...uzungöle gitmeyi düşünen arkadaşlar varsa otel ve bungalovlar çok kaliteli vede fiyatlar uygun ..yalnız gitmeden rezervasyon yaptırırsanız daha iyi olur yaz ayları fuul oluyor...
quote]
ebrar bizi otele gondermeyi dusunmusyorsun herhalde,
banane ben gelip sizde kalicam
benim trabzonda evim yok feza...ama annemin var ;hemde çok güzel bir sitede hem deniz hem dağ manzaralı düşün artık...fakat tatile gittiğimizde evde kalmaya pek fırsat olmuyo genelde bizde uzungöle gidince bungalovlarda kalıyoruz yaylalarda desen hepsinde konaklama yerleri güzel temiz...canım benim sen gel yan bungalovuda sana ayırtırım...