risale okuma prorramı ile ilgili

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Sorularla Risale | Günlük Risale-i Nur Okuma Çizelgeleri

kardeşler biz dersde kardeşlere günlük 5 sahife risale okuma programı vermek istiyoruz 5 Sayfalık Külliyat Takip Programı fakat bu sahifeyi açıyorum fotokopi çektirmek için yazılar çok küçük okunmuyor birşey anlamadım

bize 5 sahifelik risale okuma ve 10 sahifelik risale okuma programı hazırlarmısınız fotokopisini çektirip dağıtmak istiyoruz inş.


excelde dosyayı görüntülediğinizde yazdırmadan önce baskı önizlemeyi seçiniz ve oradan sayfa yapısına geçiniz. Sayfa yapısını yüzdelik olan seçenek ile değilde sayfa sayısına göre ayarlayınız yani sığdır seçeneğini seçerek ilk kutucuğa 7 rakamını ikinci kutucuğa 1 rakamını yazarak değer veriniz (örnek: sığdır:7x1) tamam diyerek kapatınız. Önizlemeye tekrar baktığınızda her sayfaya bir sayfa gelecek şekilde yeniden oluşacaktır.

Yok ben uğraşamam diyorsanız

Aşağıdaki dosyada her sayfayı bir sayfa olacak şekilde ayırdım.
 

Ekli dosyalar

  • 5-sayfalik-kulliyat-takip-programi.zip
    36.1 KB · Görüntüleme: 4

Bezminur

Well-known member
Kaydettim ama açılmadı yardımcı olurmusunuz? tek sayfalık bir çetele istiyoruz 5 sahifelik 10 sahifelik 15 sahifelik ve 20 sahifelik çetele programı ama tek sayfada çıkmasını istiyoruz böyle bir sistem yaparsak kardeşlerimizin daha çok nurlara sarılacağına inanıyorum.

5 sahifelik program ayrı
10 luk ayrı 15 lik ayrı 20 lik ayrı kardeşler ne kadar isterse onu vericeğiz inş.

Sorularla risale çetelesindeki programı yazıcıdan çıkardık ama tek sayfada çıkmıyor çok karışık:(
 
Üst