Profilden mesaj gönderebilmeniz için artık yeni uygulamaya göre 150 msjınız olması gerek. Siz yine şanslısınız.Yazar : Risale Forum
Hayırlı olsun ..
Profilden mesaj gönderebilmeniz için artık yeni uygulamaya göre 150 msjınız olması gerek. Siz yine şanslısınız.Yazar : Risale Forum
Hayırlı olsun ..
S-Herşeyden evvel bize lâzım olan nedir?
C-Doğruluk.
S-Daha.
C-Yalan söylememek.
S-Sonra.
C-Sıdk,sadakat,ihlâs,sebat,tesanüddür.
NOT : Anlamını bilmediğiniz kelimelerin üzerine çift Tıklayınız..
Yazar : Risale ForumMüekked Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Görebilmek için Üye olmanız Gerekmektedir.Üye olmak için Tıklayınız.]
sizinde sabırlı olmanız gerekecek![]()
...küfür bir fenalıktır, bir tahriptir, bir adem-i tasdiktir.
Yanlış hatırlamıyorsam profil mesajı gönderebilmeniz için sahip olmanız gereken mesaj sayısı yönetim kararıyla 150 ye indirilmiştir..Yazar : Risale Forum
Yanlış hatırladığımıda sanmıyorum aslında çünkü;
tam ben 250 yi tamamlamıştım sonra 150 ye inmişti :003:
Duâ ve tevekkül meyelân-ı hayra büyük bir kuvvet verdiği gibi,
istiğfar ve tevbe dahi meyelân-ı şerri keser, tecavüzâtını kırar
-SÖZLER-
Şans tesadüftür tesadüf ademdir... nasip daha doğru.Yazar : Risale Forum
En azından ilk üyelerin "anlamsız mesajlarla" bu kotayı doldurmaya çalışacağını düşündüm.. Muhabbetin samimi olmamasını da tabiî...Uygulamayı başlatanları tebrik ediyorum..![]()
dost üyeliğimin iptal sebebini açıklarsanız sevinirim çok sinirlerim bozulduYazar : Risale Forum
Forumda henüz 27 mesajınız var. Dost Üye grubuna girmiş olmak için 150 mesaj sınırını aşmanız gerek sizin mevcut 27 adet mesajınız bulunmaktadır. Dolasıylada iptal edilen birşey sözkonusu değildir.Yazar : Risale Forum
"Seni Yaradan Rabbi'nin Adıyla OKU"
hıımm peki... Rabbim tüm yetkili olanlara ve cümlemize hz. Ömerin adaleti gibi adaletli olmayı nasip etsin inşallah (amin)Yazar : Risale Forum
[QUOTE=Merih;201783]Forumda henüz 27 mesajınız var. Dost Üye grubuna girmiş olmak için 150 mesaj sınırını aşmanız gerek sizin mevcut 27 adet mesajınız bulunmaktadır. Dolasıylada iptal edilen birşey sözkonusu değildir.[/QUOTE.....Yazar : Risale Forum
Yazar : Risale Forumhubbuuhra sizin zaten mesajlarınız silinmedi çok iyi biliyorsunuzki Dost üye grubuna atandıktan sonra çıkan problemlerden ötürü üyeliğiniz tekrardan eski haline getirildi. Siz zaten hali hazırda 150 mesaj yazmamıştınız 150 Mesajı ben size eklemiştim. Bunu size özel olarakda izah etmiştim.hubbuuhra Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Görebilmek için Üye olmanız Gerekmektedir.Üye olmak için Tıklayınız.]
"Seni Yaradan Rabbi'nin Adıyla OKU"
Bilgi için teşekkürler. Bende başta profil mesajlarına neden cevap yazamadığımı çözemiyordum. Bu demektir ki Daha benim 100 küsur mesaja ihtiyacım varYazar : Risale Forum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Sosyal İmleme