Genç Girişimciler Desteklerinizi Bekliyor :)

cdr_hayalet

Yeni Üye
Merhabalar abiler, ablalar ve kardeşlerim,

İki genç girişimcinin projesine oy vererek, onların şirketleşme aşamasında önemli bir adım atmasına yardımcı olmanızı rica ediyorum. Destek olanlara hem arkadaşlar hem de ben duacıyım :)

Kısaca proje şöyle bişey, eticaretle alakalı çalışan kobilere yardımcı oluyolar. Toplu mağaza idaresi gerçekleştiriyolar. Mesela Gittigidiyor, N11, Sanalpazar gibi birden fazla mağazası olan bir tüccar bu mağazalarına toplu ürün yükleyebiliyor, toplu ürün güncelleyebiliyor, rakipleri hakkında istatistikler alabiliyorlar, sipariş ve mesajlaşmaları tek yerden takip edebiliyolar.

Bunun son kullanıcıya faydası şudur ki, tüccarlar rakiplerinin fiyatlarını bildiği için ve ürünlerini toplu güncelleyebildikleri için, tüccarlar daha hızlı ve kolay fiyat kırabilecekler. Yani daha ucuz fiyata daha kaliteli ürünler satın alınabilecek :)

Yardımcı olabilmeniz için basitçe bit.ly/itucekirdek adresine giderseniz gelen sayfada mor Oy Ver butonuna basmanız yeterli.

Eğer Facebook'unuz varsa, mavi "Facebook hesabınızla oy ver" butonuna basabilirsiniz.

Eğer emaille oy vermek isterseniz de email adersiniz ve resimde gördüğünüz karakterleri girmeniz yetiyor. Sistem size onay maili gönderiyor. Onay maili genelde spam, yani önemsiz mailler, kutusuna düşüyor. O onay mailine mutlaka bakmanız gerekiyor oyunuzun geçerli sayılabilmesi için. İçinde bulunan linke tıklayarak bu işlem nihayetleniyor.

Oy verirseniz çok seviniriz, ha bide oy verdirtirseniz daha da çok seviniriz :)

Kardeşlerim desteklerinizi bekliyoruz, genç girişimcilerden desteğinizi esirgemeyerek, onların kendi şirketlerini kurmasına, helal lokmalarını kazanmalarına yardımcı olmanız, bu mesajı boş geçmemeniz temennisiyle :)

Fi emanillah...
 

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Böyle bir sistem ile oy kullandırmak çok zor olacaktır. Daha basit ve güvenilir olmalıydı..
 

cdr_hayalet

Yeni Üye
Maalesef haklısınız hocam, lakin oylama sistemine biz müdahil olamıyoruz. Biz sadece yarışmacıyız.
Güvenilirlik kısmında bir problem olmamalı zira İTÜ Çekirdek saygın bi yarışma. Google üzerinden epey malumat bulunabilir.
 
Üst