Subliminal Mesajın Alasını Yapıyorlar!! CHP ile Alakamız Yok!

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
attachment.php

Es-Selamu Aleykum

Kıymetli ve Muhterem kardeşlerimiz fitne ve gıybetin çoğaldığı şu zamanda bazı sesli ve görsel yayın organlarında sapla saman birbirine karıştırılmaktadır. Bunların örneklerinden biri de Akit Gazetesine konu olan hakkın rahmetine kavuşan Bayram ve Ali Uçar ağabey ile Prof Dr. Ahmet Akgündüzün de bulunduğu Risale-i Nur Cemaatine ait bir sohbet ortamında çekilmiş fotoğraf ile verilen bir haber..

Haberin detaylarında bir vatandaşın cemaatin onlara Chp'ye oy verin telkinlerinde bulunduğunu iddia etmektedir. Nitekim haberde cemaat olarak ifade edilen cemaatin, hizmet hareketi olarak bilinen cemaat olduğu herkesimce malum iken bu habere Risale-i Nur derslerinden bir kareye ait fotoğrafın yayınlanması ilginç.

Yine bununla beraber şunu da hatırlatalım ki bu fotoğrafın çekildiği zamanda yani Bayram Yüksel ve Ali Uçar ağabey hayatta iken AKP hükümeti diye bir hükümette yoktu.

Netice itibariyle sapla samanın karıştırıldığı şu zamanda bazı insafsızca yaklaşımları endişe içinde takip etmek ile beraber Ümmeti Muhammediyenin kamplaştırılmasını ve kutuplaştırılmasını esefle kınıyoruz..


[BILGI]Risale-i Nur'un esas mesleği olan şefkat, hak ve hakikat ve vicdan, bizleri şiddetle siyasetten ve idareye ilişmekten men etmiş. Çünki tokada ve belaya müstehak ve küfr-ü mutlaka düşmüş bir-iki dinsize müteallik yedi-sekiz çoluk-çocuk, hasta, ihtiyar masumlar bulunur. Musibet ve bela gelse, o bîçareler dahi yanarlar. Bunun için, neticenin de husulü meşkuk olduğu halde, siyaset yoluyla idare ve asayişin zararına hayat-ı içtimaiyeye karışmaktan şiddetle men'edilmişiz.


Şualar ( 349 )
[/BILGI]


Haberin Detayları için tıklayınız :

Abi’ler ve Abla’lardan “CHP’ye oy verin” Baskısı - Analiz Merkezi

Abi
 

Ekli dosyalar

  • 35179.jpg
    35179.jpg
    37.1 KB · Görüntüleme: 9
Üst