4. Delâili'n-Nur...Yazar : Risale Forum
aldım inşaAllah ..
4. Delâili'n-Nur...Yazar : Risale Forum
aldım inşaAllah ..
Risale-i Nur eczaları mürşiddir.
İnsanı haksızlıktan hakka döndürür
ve hayvanlıktan insaniyete
ve esfel-i safilinden, a'la-i illiyyine yükseltir.
Barla - 295
2. Cevşenû'l kebiri aldım inşaallah.Yazar : Risale Forum
إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ
Yazar : Risale ForumHüdâ Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Görebilmek için Üye olmanız Gerekmektedir.Üye olmak için Tıklayınız.]
Kırık Testi Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Görebilmek için Üye olmanız Gerekmektedir.Üye olmak için Tıklayınız.]
Rabbim cümlemizi razi ve memnun oldugu kullarindan eylesin insallah..
“Müslüman, Müslüman’ın elinden ve dilinden emin olduğu kimsedir.” (Riyâzu’s-Sâlihîn, 211)
1. Sûreler:................Yazar : Risale Forum
aliyorum insallah
Kalbini bir mescit yap. Orada, Allah’tan başka hiçbir şeye yer verme.
Abdulkadir Geylani
6. Münâcatü'l-Kur'ân (Fatiha-Yasin)................................Yazar : Risale Forum
7. Münâcatü'l-Kur'ân ( Yasin- Nas):.................................
Rabbimin izniyle alıyorum...
Yazar : Risale ForumLivza Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Görebilmek için Üye olmanız Gerekmektedir.Üye olmak için Tıklayınız.]
Rabbim kabul buyursun insallah..aslı1979 Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Görebilmek için Üye olmanız Gerekmektedir.Üye olmak için Tıklayınız.]
“Müslüman, Müslüman’ın elinden ve dilinden emin olduğu kimsedir.” (Riyâzu’s-Sâlihîn, 211)
3. Evrâd-ı Kudsiyye........Yazar : Risale Forum
aliyorum insALLAH
Kalbini bir mescit yap. Orada, Allah’tan başka hiçbir şeye yer verme.
Abdulkadir Geylani
Yazar : Risale ForumLivza Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Görebilmek için Üye olmanız Gerekmektedir.Üye olmak için Tıklayınız.]
ALLAH razi olsun..
Yazar : Risale Forum8. Tahmîdiye......................................... ...............................
9. Hulâsatü'l-Hulâsa............................................ ...............
10. Tazarru ve Niyâz............................................. ...............
..Ve sahil-i selâmet olan Dârüsselâma ümmet-i Muhammediyeyi (a.s.m.) çıkaran bir sefine-i Rabbâniyede çalışan hademeleriz..
..dalâletler içerisinde bizler gayet az ve zayıf ve fakir ve kuvvetsiz olduğumuz halde, gayet ağır ve büyük ve umumî ve kudsî bir vazife-i imaniye ve hizmet-i Kur'âniye omuzumuza ihsan-ı İlâhî tarafından konulmuş..
Ustad Bediüzzaman Said Nursi (M.S. 1876-....)
Yazar : Risale ForumMasallah TALHA hocam Rabbim devamini nasip eylesin insallah..TaLHa Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Görebilmek için Üye olmanız Gerekmektedir.Üye olmak için Tıklayınız.]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Sosyal İmleme