sen zonguldaklısın benceYazar : Risale Forum![]()
bilgiler için çook tşk HuSRaN
mUsA hoş geldin kardeş,
ayrıca imzan çok hoş husran![]()
sen zonguldaklısın benceYazar : Risale Forum![]()
bilgiler için çook tşk HuSRaN
mUsA hoş geldin kardeş,
ayrıca imzan çok hoş husran![]()
aĞLaRıM HaTRa GeLDiKÇe GüLüŞTüKLeRiMiZ
s.a.hknco kapıda kalmamı söyledınız....demek bana yasak anladım bırdaha buraya girmeyecegim..iciniz rahat olsun..s.a.ve.r.v.brk...Yazar : Risale Forum
senin sevdan varken ,baska sevda kalbe bar....
Yazar : Risale Foruma.smusa Nickli Üyeden Alıntı
musa şimdi sen böle dedin ya emin ol hakan oturur ağlar.. mübarek latife olsun diye sölüyor ...
..Ve sahil-i selâmet olan Dârüsselâma ümmet-i Muhammediyeyi (a.s.m.) çıkaran bir sefine-i Rabbâniyede çalışan hademeleriz..
..dalâletler içerisinde bizler gayet az ve zayıf ve fakir ve kuvvetsiz olduğumuz halde, gayet ağır ve büyük ve umumî ve kudsî bir vazife-i imaniye ve hizmet-i Kur'âniye omuzumuza ihsan-ı İlâhî tarafından konulmuş..
Ustad Bediüzzaman Said Nursi (M.S. 1876-....)
bende manisaYazar : Risale Forum
Ailemız Gumushaneden Kocaeli/gebzeye göçmüşler (: ben gebzede dogup buyudum (: şu anda ordu ikamet edıyorumYazar : Risale Forum![]()
http://img257.imageshack.us/img257/9504/imzaba0.pngHayaller Ümitler Hepsi Birer Balon,Kabir Vericek Bir gün Bunlara SON !
kardeşler bende burdurluyum. Tüm arkadaşları davet ediyorum inş.Yazar : Risale Forum
[Linkleri Görebilmek için Üye olmanız Gerekmektedir.Üye olmak için Tıklayınız.]Yazar : Risale Forum
[Linkleri Görebilmek için Üye olmanız Gerekmektedir.Üye olmak için Tıklayınız.]
Mevlanaldan gece görünüşü :angel:
Mevlana Celaleddin Rumi Mezarı şerifi
[Linkleri Görebilmek için Üye olmanız Gerekmektedir.Üye olmak için Tıklayınız.]_________________________________________________[Linkleri Görebilmek için Üye olmanız Gerekmektedir.Üye olmak için Tıklayınız.]
ee buraya kadar gelipte etliekmek yemeden gitmek olmaz :angel:
BULANLAR ANCAK ARAYANLARDIR..
ben de kütahyalıyım..Yazar : Risale Forum![]()
Allah herşeyin içyüzüne vakıf olup yegane halik ve maliktir..Bir yaprak dahi O'nun izni olmaksızın düşemiyorsa insanoğlunun başıboş bırakılıp keyfince hayat sürmesi düşünülebilir mi?
Efeler diyarı olan Aydın doğumluyum.Kocaeli de ikamet ediyorum.Yazar : Risale Forum
[Linkleri Görebilmek için Üye olmanız Gerekmektedir.Üye olmak için Tıklayınız.]Yazar : Risale Forum
bilin bakalum pen nereliyumolice:
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Sosyal İmleme