Bitliss oyyy oyyy az dolaşmadım sokaklarında...Yazar : Risale Forum
Bitliss oyyy oyyy az dolaşmadım sokaklarında...Yazar : Risale Forum
İmbikten AşK sızarken......Lehçem LâL-ü Ebkem...
http://img695.imageshack.us/img695/3348/lallllll.gif
Yazar : Risale Forumebrar172 Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Görebilmek için Üye olmanız Gerekmektedir.Üye olmak için Tıklayınız.]
Memnun olduk Ebrar Kardeşimiz biz de Karadeniz'in hamsi köyündeniz =))
''Dünya ve âhirette ebedî ve dâimî sürûru isteyen, İmân dairesindeki Terbiye-i MUHAMMEDİYEYİ (A.S.M.) kendine rehber etmek gerektir.''
Yazar : Risale ForumCümlemizden inşAllah. Güzel bir tevafuk olmuş burada karşılaşmamız. Allah a emanet olun. Selam ve dua ile...ent Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Görebilmek için Üye olmanız Gerekmektedir.Üye olmak için Tıklayınız.]
AnkaraaaaaaaaaaYazar : Risale Forum![]()
Faniyim Fani olanı istemem ;Acizim aciz olanı istemem;Ruhumu Rahmana Teslim Eyledim gayr istemem;İsterim fakat bir yar-ı baki isterim;Zerreyim fakat şems-i sermet isterim ;Hiç ender hiçim fakat bu mevcudatı birden isterim
Yazar : Risale ForumBir tane hemsehrim var galibazehraslm Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Görebilmek için Üye olmanız Gerekmektedir.Üye olmak için Tıklayınız.]
bende Kayseri...
Yazar : Risale Forumben yarı sivas yarı gayseriliyim ikamet yerim bursanisa-inur Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Görebilmek için Üye olmanız Gerekmektedir.Üye olmak için Tıklayınız.]
![]()
İnsanın Cenab-ı Haktan hiçbir hakkı talep etmeye hakkı yoktur.
Bilâkis dâima şükretmeye medyundur. Çünkü, mülk Onundur, insan Onun memluküdür.
Eğer Mâlik-i Mülke memlûk isen, Onun mülkü senindir, gör.
Bizi düşmanın attığı taş değil
Dostun attığı gül yaralar
Baba tarafından Erzurum- Hasankale.. Anne tarafından Eskişehir.. Ankara doğumluyum..Yazar : Risale ForumŞuanda İstanbulda yaşıyorum.
yani bende Türkiyeliyim..
![]()
![]()
вιz мυнαввєт ƒє∂αιℓєяιуιz, нυѕυмєтє ναктιмιz уσктυя...
ѕαι∂ ηυяѕι
Refika-i Hayatım:043::gül:
selamunaleykumYazar : Risale Forum
tokat erbaalıyım ben de.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Sosyal İmleme