hmm bende şunu yazım ;Yazar : Risale Forum
bir gün siz beni fark etsenizde farketmesenizde fark etmeyecek.Çünkü siz fark edildiğinde fark edilmeyeceksinizbunu fark ettim
hmm bende şunu yazım ;Yazar : Risale Forum
bir gün siz beni fark etsenizde farketmesenizde fark etmeyecek.Çünkü siz fark edildiğinde fark edilmeyeceksinizbunu fark ettim
farkettim de kimsenin!!! farkedilmek gibi bir gayreti yok zaten burdaYazar : Risale Forum![]()
iLmİN MeKAnI mEdReSELeR;a$KıN mEkaNı MeKAnSıZLıkTıR....
Yazar : Risale Forumfark ettimde doğru fark edenler yok değilHanne Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Görebilmek için Üye olmanız Gerekmektedir.Üye olmak için Tıklayınız.]
![]()
Fark ettim de Ban listesinde herkesler var..Yazar : Risale Forum![]()
hoşgeldin Gülşerbeti farkettim de bugnler de hiç konularda atışmıyoruzYazar : Risale Forum![]()
iLmİN MeKAnI mEdReSELeR;a$KıN mEkaNı MeKAnSıZLıkTıR....
Yazar : Risale ForumHosgelmisim, simdi fark ettimHanne Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Görebilmek için Üye olmanız Gerekmektedir.Üye olmak için Tıklayınız.]
ve fark ettimde az konusmak ve cok dinlemem lazim...
![]()
farkettimde zeyhak doru soylemisYazar : Risale Forum
Varsin ! var kalacaksin!
Yazar : Risale Forumben farkedersem ne olur ?zeyhak_ Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Görebilmek için Üye olmanız Gerekmektedir.Üye olmak için Tıklayınız.]
()**()( 'o' )(“)$(“)
küstüm ...
farkettimde, paylasimda bulunmak nefsime hos geliyorYazar : Risale Forum
Yazar : Risale Forumfark ettimde fark edenler farkediliyorhknco Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Görebilmek için Üye olmanız Gerekmektedir.Üye olmak için Tıklayınız.]
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Sosyal İmleme