Risale-i Nur Kapak FontuYazar : Risale Forum
[Linkleri Görebilmek için Üye olmanız Gerekmektedir.Üye olmak için Tıklayınız.]
Risale-i Nur Kapak FontuYazar : Risale Forum
Konu TaLHa tarafından (23-02-2021 Saat 21:46 ) değiştirilmiştir.
..Ve sahil-i selâmet olan Dârüsselâma ümmet-i Muhammediyeyi (a.s.m.) çıkaran bir sefine-i Rabbâniyede çalışan hademeleriz..
..dalâletler içerisinde bizler gayet az ve zayıf ve fakir ve kuvvetsiz olduğumuz halde, gayet ağır ve büyük ve umumî ve kudsî bir vazife-i imaniye ve hizmet-i Kur'âniye omuzumuza ihsan-ı İlâhî tarafından konulmuş..
Ustad Bediüzzaman Said Nursi (M.S. 1876-....)
hocam fontu indiremedim. sayfayo bir kaç defa yenileyince indi teşekkürlerYazar : Risale Forum
Yazar : Risale ForumMerhaba, bana Almanyadaki Regaib programimiz icin cok acil kapaktaki font lazim. Görünen linkten indiremedim. Nerede bulabilirim? Allah rizasi icin yardimci olun uzun zamandir bulamiyorum. Simdiden cok tesekkür ederim Allah razi olsun.TaLHa Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Görebilmek için Üye olmanız Gerekmektedir.Üye olmak için Tıklayınız.]
Yazar : Risale ForumBir sonraki programınız için lazım olursamaliy23 Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Görebilmek için Üye olmanız Gerekmektedir.Üye olmak için Tıklayınız.]
..Ve sahil-i selâmet olan Dârüsselâma ümmet-i Muhammediyeyi (a.s.m.) çıkaran bir sefine-i Rabbâniyede çalışan hademeleriz..
..dalâletler içerisinde bizler gayet az ve zayıf ve fakir ve kuvvetsiz olduğumuz halde, gayet ağır ve büyük ve umumî ve kudsî bir vazife-i imaniye ve hizmet-i Kur'âniye omuzumuza ihsan-ı İlâhî tarafından konulmuş..
Ustad Bediüzzaman Said Nursi (M.S. 1876-....)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Sosyal İmleme