Yazar : Risale Forum
Müslümanlar Dik Durun! Karşınızda Leşler Var!
Salih Mirzabeyoğlu
Salih Mirzabeyoğlu
Teşekkürler NuruAhsen Kardeşim,güzel bir detaydı..Bir tanesini biliyorduk sadece ilk sıradaki; o da en güzeliymiş bize göre=))Yazar : Risale Forum
''Dünya ve âhirette ebedî ve dâimî sürûru isteyen, İmân dairesindeki Terbiye-i MUHAMMEDİYEYİ (A.S.M.) kendine rehber etmek gerektir.''
beyaz olanlar çok hoşuma gitti hem sade hem şık ve zor değil teşekkürler Ahsen ablam..:gül:Yazar : Risale Forum
"Kuşluk vaktine andolsun,Karanlığı çöktüğü vakit geceye andolsun ki,Rabbin seni terk etmedi, sana darılmadı da...
Muhakkak ki ahiret senin için dünyadan daha hayırlıdır"{Duha 1-4}
Yazar : Risale ForumNuruAhsen Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Görebilmek için Üye olmanız Gerekmektedir.Üye olmak için Tıklayınız.]
Ne kadar sade olursa o kadar guzel, ben bu modeli çok begendim. Bunun bir katlisini yapiyordum genelde ama buda guzelmis
Tenks my teacher:021:
..."Yaren Degil Yar Ol Ki Sevgilin Mevla Olsun.Diken Degil GüL Ol Ki Ãsigin BüLbüL Olsun.Dostuna Oyle DosT Ol Ki Adini Derman KoysuN"...[ GuL-i YaReN ]
Allah razı olsun abla...Yazar : Risale Forum
Begendiginize sevindim:021:Yazar : Risale Forum
Salih Mirzabeyoğlu
abla bunlar çok güzeller yahuYazar : Risale Forum
gidip anneme hava atayım biraz :P
Âyinelerin değişmesi, şâşaa‑i cemâlin cilvesini tazeleştirir, güzelleştirir. Madem O var, herşey var...onuncu hüccet-i imaniye..
Yazar : Risale Forum:g::g::g:nuktepira Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Görebilmek için Üye olmanız Gerekmektedir.Üye olmak için Tıklayınız.]
sonrada selam sevgi ve hurmetlerimi ilet optum ellerinden.![]()
Salih Mirzabeyoğlu
Yazar : Risale ForumNuruAhsen Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Görebilmek için Üye olmanız Gerekmektedir.Üye olmak için Tıklayınız.]
işlem tamamdır :dft003:
![]()
Âyinelerin değişmesi, şâşaa‑i cemâlin cilvesini tazeleştirir, güzelleştirir. Madem O var, herşey var...onuncu hüccet-i imaniye..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Sosyal İmleme